Суперліга (жінки). «Сузір’я» та «ІнтерХім» перемагають у своїх матчах

Суперліга (жінки). «Сузір’я» та «ІнтерХім» перемагають у своїх матчах

Лідирує у чемпіонаті «Київ-Баскет» – 10 перемог і жодної поразки.

18 листопада у Жіночій Суперлізі було зіграно два матчі. У Києві «Динамо» поступилося «Сузір’ю», а в Одесі «ІнтерХім» здолав «ХАІ».

Столичні динамівки вдруге у сезоні зустрічалися з «Сузір'ям». Наприкінці жовтня у Рівному підопічні Володимира Рижова здобули перемогу 64:62. На майданчику суперника рівненчанкам вдалося реваншуватися. Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

Першу чверть мінімально виграли господарки. Рівна боротьба точилася і у другій десятихвилинці. Але наприкінці цього відрізку матчу гостям вдалося вийти вперед. За хвилину до перерви Ковалевська закинула здалеку, а потім Басалик не схибила з лінії штрафних, в той час як триочковий Цюбик мети не досяг.Ось і 36:32 на користь «Сузір'я» після першої половини.

Відпочивши, рівненчанки зберегли перевагу, у третій чверті вони знов набрали 19 очок, на три більше за суперниць. Відчутною підсумкову перевагу зробила Басалик, яку неможливо було стримати.

Наприкінці матчу вона поклала у кошик «Динамо» ще два триочкових і тому у підсумку «Сузір'я» перемогло 70:58. Найрезультативнішою у цьому протистоянні очікувано стала рівненчанка Ірина Басалик, яка набрала 22 очка, зробила 7 підбирань і віддала 6 результативних передач.

Після цієї перемоги «Сузір'я» знову вийшло на друге місце у турнірній таблиці і принаймні добу протримається на цій сходинці.

Бо у неділю, 19 листопада, «ІнтерХім» у разі перемоги над «Чайкою» випередить рівненчанок. А 18 листопада одеситки переграли вдома «ХАІ» 67:59.

У цьому протистоянні усе вирішив потужний початок господарок. Підопічні Ірини Щипакіної виграли першу чверть 20:13 і далі могли холоднокровно контролювати гру. У підсумку 67:59 на їхню користь. У цьому матчі найрезультативнішою стала Юлія Мусієнко – 23 очка і 7 підбирань.

Жіноча Суперліга

18 листопада

«Динамо» – «Сузір'я» - 58:70 (18:17, 14:19, 16:19, 10:15)

«ІнтерХім-СДЮСШОР» – «ХАІ» - 67:59 (20:13, 18:18, 9:14, 20:14)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: