Табашник і Магучих виграли турнір зі стрибків у висоту у Чехії

Табашник і Магучих виграли турнір зі стрибків у висоту у Чехії
Катерина Табашник
Фото: ФЛАУ

Катерина була першою, а Ярослава – другою

Катерина Табашник і Ярослава Магучих 26 січня підкорили турнір Hustopecske skakani у Чехії.

Головними зірками змагань стали українки. Алессія Трост була п’ятою, поступившись за спробами Світлані Радзівіл (1,94 м), а Морган Лейк з повторенням рекорду Великої Британії у приміщенні (1,97 м) замкнула першу трійку.

Катерина Табашник з першої спроби подолала планку на висоті нового особистого рекорду – 1,99 м, що забезпечило їй перемогу.

Більше того, у неї були дві досить близькі до успіху спроби на 2,01, інформує офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

Ярослава Магучих 1,99 метрів подолала з третьої спроби, і після цього вирішила не продовжувати змагання, щоб зберегти сили для турнірів у Коттбусі (29 січня) і Банська Бистриці (9 лютого), повідомляє EMEnews.

При цьому, стрибнувши на 1,99 метрів, 17-річна Магучих встановила та повторила відразу кілька рекордів.

Вона встановила новий рекорд Європи U20 у приміщенні (до цього вона стрибнула на 1,96 м 22 грудня у Мінську), повторила світовий рекорд U20 у приміщенні, встановила молодіжний рекорд України у приміщенні (до цього найвище серед українських атлеток U23 у приміщенні стрибала Юлія Левченко – 1,98 м) і побила свій же юніорський рекорд України у приміщенні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: