Тар'єй Бьо запропонував російській біатлоністці прийняти норвезьке громадянство

Тар'єй Бьо запропонував російській біатлоністці прийняти норвезьке громадянство
Світлана Слєпцова
Фото: globallookpress

Норвезький спортсмен хоче, щоб Слєпцова повернулася у біатлон

Олімпійський чемпіон Ванкувера та восьмикратний чемпіон світу з біатлону норвежець Тар'єй Бьо запропонував російській колезі Світлані Слєпцовій стати громадянкою його рідної країни, якщо вона не проходить до складу збірної Росії.

Світлана є олімпійською чемпіонкою Ванкувера у жіночій естафеті у складі збірної Росії, чемпіонкою світу та Європи. Вона пішла зі спорту після літнього чемпіонату світу 2017 року.

«Слєпцова, я сумую за тобою. Ти повинна повернутися до перегонів. Якщо у Росії немає місця для тебе, ти можеш зробити норвезький паспорт, і ласкаво просимо!» - наводить слова Бьо телеканал «Матч ТВ».

Норвежець зізнався, що Світлана є його улюбленою російською біатлоністкою, проте їх пов'язують виключно дружні стосунки. Бьо згадує її майже у кожному інтерв'ю російським ЗМІ, через що свого часу навіть ходили чутки про їхнє весілля.

«Чому я постійно говорю про Слєпцову? Вона мій хороший друг. Це просто щоб порадувати російських глядачів. Багато російських фанатів стежать за мною та підписані на мене у соцмережах. Слєпцова – дуже весела дівчина. Я сподіваюся, що їй подобається, коли вона чує це», - додав він.

Нагадаємо, двоє українських біатлоністів пройшли медичне обстеження у Німеччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: