Тайсона Ф’юрі можуть позбавити всіх титулів через допінг

Тайсона Ф’юрі можуть позбавити всіх титулів через допінг

Всесвітня боксерська асоціація може позбавити титулу чемпіона світу британця Тайсона Фюрі після того, як отримає медичний висновок, через який було перенесено бій проти Володимира Кличка.

Вже наступного тижня Всесвітня Боксерська асоціація (WBA) і Всесвітня боксерська організація (WBO) дадуть правову оцінку вчинкам свого чинного чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі. Нагадаємо, матч-реванш британця з українцем Володимиром Кличко вже двічі переносився і тепер взагалі незрозуміло, чи він відбудеться.
Спочатку поєдинок повинен пройти 9 липня в Манчестері, але був перенесений нібито через травму щиколотки у Ф'юрі.
Матч-реванш перенесли на 29 жовтня.
Але британець чомусь не прийшов на прес-конференцію в Лондоні, анонсує бій. Нарешті, в минулу п'ятницю від його команди прийшло офіційне повідомлення про новий перенесення бою. 
 
Ще однією новину стало те, що в останні тижні Тайсон Ф'юрі переховувався від Антидопінгового агентства Великобританії, офіцери якого хотіли взяти в нього проби для аналізу. За відомостями наших британських колег, Ф'юрі в грубій формі відмовлявся від здачі тестів, посилаючи інспекторів «до біса»
 
WBA і WBO, враховуючи всі ці обставини, не будуть церемонитися з британцем і відберуть у нього чемпіонські пояси. У кращому випадку, Ф'юрі буде надано звання «чемпіона у відпустці» - в цьому випадку він буде мати пріоритетне право оскаржити чемпіонські титули за версіями цих організацій .

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: