Тренувальну базу «Металіста» може повністю затопити (фото)

Тренувальну базу «Металіста» може повністю затопити (фото)
Навчально-тренувальна база Металіста

Керівництво «Металіста-1925» приймає титанічні зусилля, щоб врятувати приміщення

Співробітник «Металіста-1925» Анатолій Хамаєв розповів про критичну ситуацію на навчально-тренувальній базі «Металіст».

За його словами, базу просто може затопити.

«Уже два дні керівництво «Металіста-1925» приймає титанічні зусилля, щоб врятувати приміщення і унікальне обладнання навчально-тренувальної бази від катастрофи. Справа в тому, що через танення снігу, який ніхто на базі не прибирав, вода різко затопила всі підвальні приміщення. Рівень води збільшувався з кожною годиною», - написав він.

«Ще трохи і водна стихія стане некерованою і затопить електропроводку та захисні електрощити. Це призведе до повного виходу з ладу унікальних тренажерів та іншого обладнання, підключеного до електрики. Керівництво «Металіста-1925» і технічний персонал клубу в терміновому порядку привезли на навчально-тренувальну базу насоси для відкачування води», - додав він.

Хамаєв також обурився діями Харківської обласної федерації футболу.

«Де керівництво Харківської обласної федерації футболу, де держава, яка конфіскувала базу у Курченка? 53 тисячі офіційних членів клубу «Металіст», де ви? Може встанете зі зручних крісел у своїх комп'ютерів, може перестанете називати тих, хто зараз працює і вживає заходів задля порятунку майна, кинутого Курченком і Кутеповим, жебраками і тими, хто «розпилює» чужі кошти, а реально станете з нами в один ряд, і будемо разом рятувати те, що по праву має належати нам, харківським уболівальникам», - написав Хамаєв.

Як відомо, ще у жовтні минулого року генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про повернення харківського футбольного клубу «Металіст» у власність держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: