Триразовий чемпіон світу Формули-1 через сильний грип повернувся до лікарні

Триразовий чемпіон світу Формули-1 через сильний грип повернувся до лікарні
Нікі Лауда

Лауда знову потрапив до лікарні, де минулого літа йому зробили екстрену трансплантацію легені

За повідомленням австрійського видання Kronen Zeitung, колишній триразовий чемпіон Формули-1 Нікі Лауда був доправлений до відділення інтенсивної терапії віденської лікарні через сильний грип, на який він захворів під час різдвяних свят.

Через цю хворобу лікарі, які продовжують процес реабілітації Лауди, порадили йому негайно повернутись до Австрії з Ібіци, де він проводив кінець року разом із родиною, щоб запобігти перевантаженню його імунної системи, вразливої після трансплантації легень.

Прес-секретар віденської лікарні підтвердив ORF, що 69-річний екс-пілот, а наразі невиконавчий директор команди Формули-1, знаходиться в лікарні, але що «виписка з лікарні запланована на наступний тиждень».

У серпні минулого року Лауді терміново трансплантували легені, і з того часу він переніс тривалий період відновлення, і почав самостійно працювати над своєю реабілітацією.

Нова хвороба стала шоком для родини австрійця, але триразовий чемпіон Формули-1, здається, має сили і терпіння, щоб знову подолати цю складну ситуацію.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: