У наступному році Ломаченко може оскаржити титул за версією IBF

У наступному році Ломаченко може оскаржити титул за версією IBF
Василь Ломаченко
Фото взяте з сайту segodnya.ua

Василь може зустрітися з переможцем пари Річард Ком - Іса Чанієв

Після того, як американець Майкі Гарсія (39-0, 30 КО) відмовився від пояса за версією IBF в легкій вазі (до 61,2 кг) заради поєдинку зі співвітчизником, чемпіоном напівсереднього дивізіону (до 66,7 кг) Ерролом Спенсом (24 -0, 21 КО), в організації прийняли рішення визначити нового володаря титулу в поєдинку між №1 рейтингу IBF Річардом Комом (27-2, 24 КО) з Гани і №3 росіянином Ісою Чанієвим (13-1, 6 КО).

За інформацією ESPN, контракт на поєдинок за вакантний титул ще не підписаний, але сторони вже домовилися.

Лу Дібелла (DiBella Entertainment), промоутер Кома, наразі веде перемовини з Чанієвим. А бій, швидше за все, відбудеться 2 лютого у Фріско (штат Техас, США) в андеркарді реваншу напівтяжів Сергія Ковальова (32-3-1, 28 КО) і Елейдера Альвареса (24-0, 12 КО) і буде показаний на території США кабельним телеканалом ESPN.

Джерело повідомляє, що Дібелла нібито близький до угоди з промоутером Бобом Арумом (Top Rank Promotions) щодо того, аби переможець бою Ком - Чанієв у 2019 році зустрівся з переможцем об'єднавчого бою у цій же ваговій категорії між чемпіоном WBA Super українцем Василем Ломаченком (11-1, 9 КО) і чемпіоном WBO пуерториканцем Хосе Педрасою (25-1, 12 КО).

Нагадаємо, бій Ломаченко - Педраса відбудеться 8 грудня в Нью-Йорку (США).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: