У третьому турі Балтійської ліги у «Галичанки» дві перемоги й одна поразка

У третьому турі Балтійської ліги у «Галичанки» дві перемоги й одна поразка
Фото Наталії Васьо

Третій тур Балтійської жіночої гандбольної ліги сезону-2017/2018 проходив 2-4 березня у білоруському Гомелі

Львівська «Галичанка» зіграла три матчі: у двох святкувала перемогу, а в одному зазнала поразки від чемпіона Балтійської ліги попереднього сезону – ГК «Гомель» (Білорусь).

Спочатку 2 березня у вранішньому матчі підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко поступилися ГК «Гомель» з рахунком 21:26 (8:10).

Але того ж дня у вечірній грі впевнено здолали іншу білоруську команду – «Городнічанку» – 29:16 (14:7), йдеться у клубному прес-релізі, який отримав «Главком».

У другий день змагань, 3 березня, українки перемогли литовський «Жальгіріс». Гра була напруженою: після першого тайму рахунок був нічийним – 14:14, але у другому таймі «галичанки» впевнено пішли у відрив і в підсумку здобули перемогу – 30:21.

 Ще один матч між «Галичанкою» та «Гомелем», який мав відбутися у третій змагальний день, 4 березня, перенесли на наступний тур.

Цю гру відтермінували за клопотанням тренерів «Галичанки», які вважають, що протистояння з «Гомелем» має відбутися на нейтральній території, а не на домашньому майданчику  білорусок.

Четвертий тур Балтійської ліги прийматиме литовська Гарлява у середині квітня. А п’ятий тур, який стане фінальним, планують провести у  Львові.

Нагадаємо, «Галичанка» показала максимальний результат у другому турі Балтійської ліги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: