Українці здобули більше 10 нагород на клубній першості світу з веслування на човнах «Дракон»

Українці здобули більше 10 нагород на клубній першості світу з веслування на човнах «Дракон»

Найбільше медалей записав собі в актив клуб «Отаман» (Львів)

У місті Сегед (Угорщина) відбувся клубний чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон» (11th IDBF Club Crew World Championships).

Загалом участь у змаганнях взяли понад 6 300 спортсменів, інформує офіційний сайт Спортивного комітету України.

Україну представляли близько 200 атлетів, які склали сім спортивних клубів: DBC Kiev (Київ), «Отаман» (Львів), «Мала Флотилія» (Київ), «Сальса» (Житомир), «Західний Вітер» (Волинь), «Буревісник» (Київ) та «Академія веслувального спорту» (Одеса).

Спортивний клуб «Отаман» виборов три золоті, п’ять срібних і бронзову медалі, а спортивний клуб DBC Kiev – дві срібні та бронзову.

На дистанції 200 м Д-12 серед дорослих одразу два спортивні клуби із України вибороли призові місця: «Отаман» виборов срібло, а «Західний вітер» – бронзу. Крім того, «Отаман» у змішаному класі виборов золото, а жіноча команда клубу «Мала Флотилія» завоювала срібло.

На дистанції 500 м Д-12 серед дорослих у всіх класах (чоловічому, жіночому та змішаному) вибороли медалі одразу три спортивні клуби з України: «Отаман» і «Західний вітер» здобули срібло та бронзу у чоловічих заліках відповідно; «Мала Флотилія» виборола срібло у жіночому класі; у змішаному класі «Отаман» виборов золото, а «Мала Флотилія» – бронзу.

На дистанції 2000 м Д-12 призерами стали теж три спортивні клуби із України: «Західний вітер» у чоловічому класі має бронзу, «Отаман» у змішаному класі – золото, а «Мала Флотилія» – бронзу.

У класі 40 років та старші спортивний клуб DBC Kiev на дистанції 500 м Д-22 виборов бронзу, а на дистанції  2000 м Д-22 – срібло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: