Українець Кокура виграв міжнародний турнір з фігурного катання у Польщі

Українець Кокура виграв міжнародний турнір з фігурного катання у Польщі

Андрій вдало виступив у довільній програмі

15-річний  український фігурист Андрій Кокура став переможцем традиційного міжнародного турніру Mentor Torun Cap 2019, який приймало польське місто Торунь.

Результат спортсмена за підсумками двох виступів у змаганнях одиночників-юніорів – 163.63 бала, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Коротку програму учень  київського тренера Дмитра Дмитренка завершив на другому місці (54.96), програвши 3.52 бали Нікіті Старостіну з Німеччини. Андрій найбільше втратив на потрійному фліпі, який виконав з помилками.

Зате у довільній програмі фігурист, як із вищезгаданим стрибком, так і з рештою потрійних загалом впорався, набравши 108.67 балів.  Його технічна оцінка склала 48.67 балів, а компоненти судді оцінили у 60.00 балів.

Андрій Кокура є срібним призером чемпіонату України серед дорослих спортсменів сезону-2018/19.

У змаганнях юніорів брали участь ще двоє українських одиночників.

Кирило Марсак із сумою балів 97.45  розташувався на останній, 17-й позиції, а Кирило Лішенко, який у короткій програмі був 15-м, у довільній не виступав.

Серед танцювальних дуетів у юніорській категорії українці Марія Голубцова - Кирило Бєлобров посіли четверте місце із загальним результатом 144.84.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: