Українець Постол програв бій за звання претендента на титул WBC

Українець Постол програв бій за звання претендента на титул WBC
Джош Тейлор і Віктор Постол

Ключовий епізод в бою Постол - Тейлор стався наприкінці десятого раунду

Колишній чемпіон світу за версією WBC в першій напівсередній вазі українець Віктор Постол (29-2, 12 КО) зазнав поразки одноголосним рішенням суддів в бою з британцем Джошем Тейлором (13-0, 11 КО).

Постол почав бій дуже добре - після рівного першого раунду, з другого по п'ятий Віктор контролював ситуацію у ринзі, випереджаючи свого більш молодого опонента за рахунок кращого таймінгу.

Тейлор та його секунданти зрозуміли, що боксувати з Постолом - це грати на руку українцеві, і в шостому раунді Джош перейшов до плану «Б» -  почав діяти дуже агресивно і виривати епізоди саме за рахунок більшої активності.

Однак у кількох епізодах, йдучи на загострення, Тейлор пропустив серйозні контрудари Постола і був змушений відступати.

Ключовий епізод в бою Постол - Тейлор стався наприкінці десятого раунду, коли британець відправив Віктора в нокдаун лівим боковим у скроню. Після цього Тейлор впевнено взяв 11-й та 12-й раунди.

По закінченню бою судді винесли свій вердикт - 117:110, 118:110 та 119:108 на користь Джоша Тейлора, що абсолютно не відповідало тому, що відбувалося у ринзі.

Майже всі вболівальники, які вели власний підрахунок очок на форумах BoxingForum24 та BoxRec, в тому числі й британці, віддавали перемогу Джошу Тейлору, але зі значно меншим розривом - 114:113 або 115:112. Втім, сам результат бою - перемога Тейлора - був абсолютно закономірним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: