Українка Бондаренко потрапила у фінал тенісного турніру в Індіан-Веллсі

Українка Бондаренко потрапила у фінал тенісного турніру в Індіан-Веллсі
Катерина Бондаренко. Фото: Reuters

Катерина Бондаренко може в Індіан-Веллсі втретє в кар'єрі виграти турнір категорії WTA

Українська тенісистка Катерина Бондаренко зіграє у фіналі прем'єрного турніру в Індіан-Веллсі категорії WTA 125k Series з призовим фондом $ 150,000.

У півфіналі Бондаренко вдруге в кар'єрі обіграла 96-у ракетку світу з Австралії Айлу Томлянович. Матч тривав 1 годину і 38 хвилин і завершився перемогою українки в двох сетах.

По ходу першого сету Бондаренко відіграла шість брейк-поінтів, а в 12-му геймі вперше взяла подачу Томлянович і автоматично повела в рахунку. У другій партії Катерина швидко відреагувала на брейк суперниці і продовжила контролювати хід матчу. У восьмому геймі уродженка Кривого Рогу результативно зіграла на прийомі і впевнено подала на вихід у фінал.

Суперниця Бондаренко по вирішальноve матчу в Індіан-Веллсі визначиться в матчі між екс-п'ятою ракеткою світу Сарою Еррані і перспективною американкою Амандою Анісімовію.

Катерина Бондаренко може в Індіан-Веллсі втретє в кар'єрі виграти турнір категорії WTA. У 2008 році екс-перша ракетка України стала чемпіонкою Бірмінгема, а в вересні минулого року завоювала титул в Ташкенті.

Oracle Challenger Series

WTA 125k Series

Жіночий турнір в Індіан-Веллсі, США

Півфінал

Катерина Бондаренко (Україна, 4) - Айла Томлянович (Австралія) - 7:5, 6:3

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: