Українські фехтувальники здобули дві нагороди на турнірі в Угорщині

Українські фехтувальники здобули дві нагороди на турнірі в Угорщині

У Будапешті відбулися змагання з фехтування на рапірах для спортсменів до U-23

У чоловічому турнірі відразу п'ять українців зуміли пробитися до вісімки найсильніших, проте повністю «українського» півфіналу побачити не вдалося.

На стадії 1/4 турнірної таблиці з боротьби вибули Володимир Колтиго, Ростислав Герцик і Ярослав Степура, інформує офіційний сайт Національної федерації фехтування України.

Уже у півфіналі зустрілися між собою Максим Гаравський та Андрій Погребняк. Переміг досвідченіший Андрій, який завершив бій з перевагою у два уколи - 15:13.

У фіналі турніру Погребняк знову здобув перемогу, поквитавшись із кривдником Степури, вигравши у хорвата Петара Філеса з рахунком 15:12.

В особистій першості серед дівчат виступила Аліна Рапинець. Українка стала 16-ою, поступившись одним уколом у поєдинку за потрапляння у топ-8.

У командній першості українським рапіристам також вдалося зійти на п'єдестал пошани. Збірна «UKR-1» у складі Дмитра Чучукала, Юрія Джуса, Максима Гаравського та Ярослава Степури виграла бронзові медалі.

У стартовому поєдинку українські фехтувальники перемогли Молдову (45:36), опісля вибили з боротьби «Білорусь-2» (45:38), а на шляху до фіналу українців зупинили рапіристи зі збірної BHSE (43:45).

У поєдинку ж за третє місце Чучукало, Степура, Джус і Гаравський здобули впевнену перемогу над першою командою Білорусі з рахунком 45:22.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: