Українські грації Юлія Левченко та Ірина Геращенко здолали непереможну росіянку

Українські грації Юлія Левченко та Ірина Геращенко здолали непереможну росіянку
Українські красуні Юлія Левченко та Ірина Геращенко зробили майже неможливе
Instagram Юлії Левченко

Також перемогою в Мінську відзначилася Анна Рижикова

У білоруській столиці Мінську впродовж двох днів, 9-10 вересня, триває легкоатлетична матчева зустріч збірних Європи і США. В складі команди Старого Світу виступають українські спортсменки. І виступають блискуче.

Киянка Юлія Левченко вперше в кар'єрі здолала висоту 2,02 метри і змогла випередити непереможну, здавалося б, росіянку Марію Ласіцкене.

Більше того, другою стала ще одна вихованка тренера Ірини Пустовойт Ірина Геращенко, котра показала з росіянкою однаковий результат 1,98 м, але стала другою за кількістю спроб.

Ще одну перемогу в бігу на 400 метрів з бар’єрами здобула Анна Рижикова. Вона виграла з результатом 55,32, випередивши швейцарку Спрунґер на 14 сотих секунди.

Ще дві українки стали у Мінську другими. Ольга Ляхова на 800-метрівці з результатом 2.04,90 поступилася восьми сотими секунди британці Белл. Марина Бех-Романук стрибнула у довжину на 6,73 м, випередила на два сантиметри олімпійську чемпіонку, чотириразову чемпіонку світу Бріттні Різ зі США, але всього сантиметром поступилася білорусці Мирончик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: