Українські лекоатлети хочуть повернутись до повноцінних тренувань у травні

Заяву прем’єра Шмигаля про можливий початок поетапного виходу з карантину українські спортовці сприйняли буквально

Тренерський штаб Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ) в очікуванні, що невдовзі карантин буде послаблено, склав декілька проєктів майбутнього календаря. Про це було повідомлено у ході відеоконференції керівників ФЛАУ та територіальних федерацій.

«За позитивної динаміки ситуації в країні з коронавірусом, вже у травні спортсмени зможуть повноцінно відновити свої тренування. Згідно з задумом тренерського штабу,  позицію якого виклав головний тренер збірної України Вячеслав Тиртишник, до липня атлети зосередяться на тренувальному процесі та відновленні спортивної форми», - повідомляє пресслужба ФЛАУ.

«В липні розпочнуться територіальні змагання, впродовж серпня планується провести всі головні національні чемпіонати в усіх вікових групах, а з середини вересня вийти у звичний графік і розпочати НТЗ вже в рамках підготовки до 2021 року, який обіцяє бути дуже насиченим», - розповіли спортивні чиновники про плани на літо.

Задля економії коштів та мінімізування контактів з третіми особами, чемпіонати України планується проводити спареними, тобто по два один за одним, аби судді та тренери здійснювали менше поїздок.

Нагадаємо, Уряд на 78% скоротив бюджет легкої атлетики в 2020 році.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: