Українські триатлоністи здобули дві нагороди на Кубку Азії у Киргизстані

Українські триатлоністи здобули дві нагороди на Кубку Азії у Киргизстані
Єгор Мартиненко (у центрі). Фото ФТУ

Єгор Мартиненко фінішував другим, а Маргарита Крилова – третьою

Українські триатлети здобули нагороди на чемпіонаті Центральної Азії та етапі Кубка Азії зі спринту у Киргизстані.

Змагання відбувалися у доволі екстремальних умовах – на висоті 1600 м над рівнем моря, інформує офіційний сайт Федерації триатлону України.

Житомирянин Єгор Мартиненко дуже тривалий період часу відновлювався від перелому ключиці, і попри складнощі повернувся у спорт.

Водночас, Маргарита Крилова з Донецька останнім часом стартує ледь не щотижня, і для неї дуже важливо підтримувати не лише функціональні кондиції, а також і змагальний настрій.

У місті Чолпон-Ата Мартиненко за підсумками плавання опинився у групі лідерів. Проте, чітко окреслити свої медальні амбіції спортсмен зміг у велосегменті.

Один з найкращих показників у цьому виді дозволив Єгору закріпитися у топ-3, а після проходження транзитної зони Мартиненко показав дуже конкурентний і стабільний біг. У підсумку – друге місце, а разом з ним срібна медаль.

Криловій не вдалося продемонструвати у велосегменті максимум своїх можливостей. Українка дуже добре випливла, одна згодом дещо втратила, задалеко відпустивши від себе конкуренток.

Уже у бігові розгорнулася серйозна боротьба за бронзову медаль між Маргаритою та казашкою Анастасія Автюшко. Однак, показавши другий час на цій дистанції, Крилова змогла залишити суперницю позаду й у підсумку здобула бронзу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: