Український футболіст не дуже зрадів, коли став чемпіоном Бельгії

Український футболіст не дуже зрадів, коли став чемпіоном Бельгії
Едуард Соболь - чемпіон Бельгії
Фото Павла Кубанова / УАФ

Едуард Соболь не радіє достроковому золоту й мріє повернутися до роботи

Український захисник «Брюгге» і національної збірної Едуард Соболь розповів прес-службі УАФ про карантин в Бельгії і дострокове завершення місцевого чемпіонату.

Незважаючи на те, що його команда була визнана чемпіоном, українець не захотів обговорювати це рішення. Також не було в його словах радощів.

«Звичайно, хочеться швидше повернутися до своєї улюбленої справи. Днями футбольна влада Бельгії прийняли рішення достроково завершити чемпіонат. Зі спортивної точки зору це складне рішення, але нам, гравцям, не варто його обговорювати», - сказав Соболь.

«Що стосується карантину, то якщо не брати до уваги відсутність футболу, в іншому життя в Бельгії майже не змінилося. Зараз тренери розписали нам програму, за якою кожен індивідуально працює. За допомогою телефонів тренери отримують звіти про виконану роботу. Тому байдикувати не вийде», - розповів українець.

Також гравець розповів про своє дозвілля: «Коли багато тренуєшся, маєш щільний графік, і так особливо не погуляєш, тому що відчувається втома після тренувань та ігор. Зараз, звичайно, теж не часто на вулиці буваю, тільки коли виходжу на пробіжку та до магазину. Фільми дивлюся, але зараз їх уже стільки переглянув, що за все життя стільки не бачив...

Місцева влада рекомендує не збиратися більше, ніж по дві людини. У магазини теж запускають людей так, щоб не було великого скупчення. Але напруженої ситуації не відчувається, у магазинах усе є в наявності. Щодо масок, то це також кожен вирішує для себе індивідуально».

Зазначимо, що «Брюгге» Соболя, швидше за все, став чемпіоном й без пандемії - на момент зупинку турніру команда українця випереджала найближчого переслідувача на 15 очок.

Зараз українець змушений лишатись у Бельгії, адже й Україна й ЄС свої кордони закрили й ізолювались.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: