Усик лідирує в гонці за звання «Боксер року» в світі

Усик лідирує в гонці за звання «Боксер року» в світі
Олексанадр Усик
Фото / BoxingScene

З важковаговиком змагається його співвітчизник Ломаченко

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) лідирує в гонці за звання «Боксер року» за версією авторитетного видання BoxingScene.com.

У нинішньому році Усик вже здобув дві перемоги. Українець став переможцем Всесвітньої суперсерії боксу (WBSS), перемігши у 2018 на шляху до трофею росіянина Мурата Гассієва (26-1, 19 КО) і латвійця Майріса Брієдіса (23-1, 19 КО).

При цьому в українця запланований ще один бій - проти Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО). Відповідно до прогнозу видання, якщо Усик поб'є Беллью 10 листопада, то однозначно отримає нагороду.

Серед претендентів на звання «Боксер року» є ще один український спортсмен - Василь Ломаченко (11-1, 9 КО). Поки на рахунку українця одна перемога над Хорхе Лінаресом, поліпшити статистику Ломаченко зможе у поєдинку проти Хосе Педраси (25-1, 12 КО) у грудні цього року.

За звання «Боксер року» також поборються японець Нойя Інуе (17-0, 15 КО), який виступає у найлегшій вазі, і два суперважковаговики - Ентоні Джошуа (22-0, 21 KO) з Великобританії і Деонтей Вайлдер (40-0, 39 KO ) з США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: