Усик націлився на ще один супербій: промоутер зробив несподівану заяву

Усик націлився на ще один супербій: промоутер зробив несподівану заяву
Олександр Усик
Фото взяте з сайту ukraina.ru

Усик може добре піднятися завдяки несподіваному варіанту

Після перемоги над Тоні Белью у суперпоєдинку, який став однією з найважливіших подій осені у Великій Британії та в усьому світі, Олександр Усик може провести ще один цікавий та фінансово привабливий бій, але вже на іншому континенті. 

Так, зацікавленість у зустрічі з українцем висловив чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF у напівважкій вазі, 34-річний американець Андре Ворд, повідомляє Народна правда з посиланням на промоутера Олександра Красюка.

Бій має відбутися саме у ваговій категорії Олександра Усика – до 90,7 кг.

«У нас є один варіант, який з’явився на порядку денному зовсім недавно. У нас є американський боксер, який висловився про можливість провести поєдинок з Усиком у першій важкій вазі. Це – Андре Ворд. Людина пішла з боксу. Але ж Белью ж теж йшов з боксу, тому його (Ворда – примітка) можна повернути. Але нехай це буде його ініціатива», – повідомив Красюк в інтерв’ю VideoBoxing.

«Станом на сьогодні нас цікавить суперважка категорія. Кілька днів тому Діліан Вайт сказав: «Що тут взагалі відбувалося? Якась маячня. Усика бити треба, а не тікати від нього та стрибати з ним. От я покажу йому!». Ну, значить, вже першу заяву зроблено. Але перш ніж Вайт покаже нам усім, як бити Усика, йому необхідно 22 грудня перемогти Дерека Чісору. Але мені здається, що Вайт переможе. Даю 80 на 20. Але від цього цей поєдинок менш цікавим не стане», – додав промоутер Усика.

Також він зазначив, що саме Вайт наразі розглядається як перший варіант суперництва для Усика у хевівейті.

Нагадаємо, Усику вдалося у 2018 році зібрати п’ять титулів у важкій вазі – IBF, WBA, WBO, WBC та The Ring Magazine.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: