Усик назвав ім'я нового тренера, і це не Анатолій Ломаченко

Усик назвав ім'я нового тренера, і це не Анатолій Ломаченко
Олександр Усик

Абсолютний чемпіон світу співпрацюватиме зі своїм старим знайомим

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) розповів, що його тренером буде Юрій Ткаченко, з яким він був в одній команді під час своєї аматорської кар'єри.

Ткаченко готував Усика до переможного бою проти Тоні Беллью (30-3-1, 20 КО).

«Я почав співпрацювати з Юрієм Івановичем Ткаченком, з цим тренером дуже давно знайомий, в аматорах були в одній команді. Дениса Берінчика Юрій Іванович тренував. І плюс вони дуже добре спілкуються з Анатолієм Миколайовичем (Ломаченком)», - зазначив він.

«Анатолій Миколайович дуже допомагає мені в усіх моїх поєдинках, допомагав готувати мене на Гассієва, допомагав готувати до поєдинку з Беллью. Навіть по Whats'app він чітко все доносить. Перед боєм я з ним розмовляв. Він говорив: «Саня, пам'ятаєш те, то, то». Я відповідав, що так. Якось так», - додав Усик.

Напередодні бажання провести реванш з українцем висловив американець Майкл Гантер (15-1, 10 КО), який в 2017 році провів з чемпіоном 12-раундовий бій.

Зазначимо,  що Усика нагородили першим в історії «Кубком легенд Федерації боксу України».

Раніше стало відомо, що Усик піднявся на четверту сходинку рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією журналу The Ring.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: