В Києві третього вересня відбудуться міжнародні змагання з велоспорту

В Києві третього вересня відбудуться міжнародні змагання з велоспорту

На учасників заходу чекатиме сучасний рівень організації велозмагань

3-го вересня із 9:00 до 15:00 відбудуться четверті міжнародні змагання з велосипедного спорту «Київська Сотка» дистанцією 100 км.

Повідомляється, що велоперегони відбудуться у таких заліках (категоріях): на шосейних і кросових велосипедах; на велосипедах маунтен-байк і гібрид; на інших велосипедах (тондеми, міські велосипеди, кастомні байки тощо); на фіксах і сінгл-спідах; на вінтажних велосипедах; на велосипедах «Україна».

Зазначається, що веломарафон покликаний заохотити столичну молодь до здорового способу життя, фізичного, духовного розвитку, зокрема – до занять велосипедним спортом.

Також зазначається, що «Київська Сотка» – аматорські змагання для всіх охочих: чоловіків і жінок у категоріях від 18 років на велосипедах будь-якого типу.

Як повідомляється на учасників заходу чекатиме сучасний рівень організації велозмагань: професійне суддівство, електронна система старту-фінішу, супровід автомобілями поліції, спецавтомобілями та каретами швидкої допомоги, пам’ятні сувеніри, призи. Після фінішу відбудеться музичний концерт на вул. Політехнічній, 41 (корпус 18 КПІ).Також повідомляється, що за маршрутом веломарафону обмежать рух транспорту, з 7:00 до 9:00 для збору учасників велозмагань закривається рух транспорту на дорозі-дублері на просп. Перемоги, від вул. Чорнобильської до вул. Ушакова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: