Визначено час початку двох наступних матчів жіночої збірної України у кваліфікації ЧС-2019

Визначено час початку двох наступних матчів жіночої збірної України у кваліфікації ЧС-2019

Обидві зустрічі українки проведуть на «Арені Львів»

8-го та 12-го червня національна жіноча збірна України з футболу проводитиме матчі відбору на ЧС-2019 проти Данії та Швеції відповідно.

Обидва поєдинки відбудуться у Львові на стадіоні «Арена Львів». Час початку обох матчів – о 19:00, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Свій шлях українки розпочали 15 вересня, стартувавши з домашньої нічиєї на «Арені Львів» із командою Хорватії – 1:1. Наступний поєдинок національна жіноча збірна України провела 24 листопада в угорському місті Балмазуйварош. Важкий поєдинок завершився мінімальною перемогою «синьо-жовтих» – 1:0.

Останнім випробуванням для збірної України стали два виїзні поєдинки у Хорватії та Данії.

5 квітня в хорватському місті Задар українки провели свій третій поєдинок у кваліфікації, у якому здобули переконливу перемогу – 3:0. А вже 9 квітня на них очікував поєдинок із фіналістом минулорічного Євро – збірною Данії. У місті Віборг дівчата дали бій одному з лідерів європейського футболу, але програли – 0:1.

Згідно з регламентом турніру, до фінальної частини ЧС-2019 напряму вийдуть переможці семи відбірних груп європейської кваліфікації.

Чотири кращі команди серед тих, що посядуть другі місця (враховуватимуть результати матчів із першою, третьою та четвертою збірними груп), зіграють у плей-офф. Ця стадія складатиметься з двох раундів по два матчі та визначить ще одного учасника ЧС-2019 від зони УЄФА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: