WADA: всі фігуранти доповіді Макларена повинні піти зі своїх постів

WADA: всі фігуранти доповіді Макларена повинні піти зі своїх постів

Всесвітнє антидопінгове агентство закликає Росію провести масштабну зачистку всіх офіційних осіб, замішаних в допінговому скандал.

Голова незалежної комісії WADA Річард Макларен сьогодні оприлюднив результати свого розслідування по допінг-махінаціям Росії на Олімпійських іграх в Сочі. За словами Макларена, в шахрайстві з позитивними допінг-пробами була замішана держава в особі міністра спорту Віталія Мутко і інших менш впливових чиновників.

«Міністерство спорту Росії маніпулювало процесом допінг-контролю Олімпіади-2014 в Сочі, чемпіонату світу з легкої атлетики 2013 року в Москві, Всесвітньої Універсіади в Казані, а також докладало зусилля для обходу антидопінгових процесів на Іграх-2012 в Лондоні.

Для відновлення довіри до РУСАДА всі особи з Міністерства спорту Росії та інших державних структур, згадані в доповіді, повинні звільнити свої посади », - Insidethgames передає слова президента WADA Крейга Ріді.

Президент Росії Володимир Путін заявив про тимчасове відсторонення посадових осіб, зазначених у доповіді Макларена, а також вимагає від комісії WADA «надати повнішу, об'єктивну, підтверджену  фактами інформацію».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: