WTA Пекін. Світоліна успішно стартувала на крупному турнірі

WTA Пекін. Світоліна успішно стартувала на крупному турнірі

Світоліна на перемогу над Чжу Лінь затратила мінімальні два сети

Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла до другого кола великого турніру в Пекіні серії WTA Premier Mandatory з призовим фондом $ 6,289,521.

У своєму першому матчі після вильоту з US Open Світоліна зустрічалася зі 115-ю ракеткою світу з Китаю Чжу Лінь. Тенісистки проводили другу очну зустріч - в минулому році в півфіналі турніру в Куала Лумпурі Світоліна легко пройшла китаянку (6:3, 6:3).

У Пекіні Світоліна на перемогу над Чжу Лінь також затратила мінімальні два сети. Обидві партії розвивалися за схожим сценарієм - українка після важких геймів на своїй подачі робила брейк і успішно доводила сет до своєї перемоги.

У матчі з Чжу Лінь Світоліна відіграла кожен із 9 брейк-поінтів, а на прийомі реалізувала 3 з 4 шансів на брейк. На рахунку третьої ракетки світу 5 ейсів, 2 подвійні помилки, 65% виграних м'ячів на своїй подачі і 36% на прийомі.

Перемога над Чжу Лінь з урахуванням матчів Кубка Федерації стала для Еліни Світоліної 49-й в сезоні.

Ювілейну перемогу українка спробує оформити в матчі з сенсаційною фіналісткою турніру в Ухані Ешлі Барті. Світоліна в цьому році двічі перемагала тенісистку з Австралії - в матчі Кубка Федерації (4:6, 6:1, 6:2) і на Вімблдоні (7:5, 7:6).

Нагадаємо, що Еліна Світоліна посідає 3-ю позицію у рейтингу WTA.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: