Юнацькі збірні України з футболу проведуть спаринги з однолітками з Австрії та Грузії

Юнацькі збірні України з футболу проведуть спаринги з однолітками з Австрії та Грузії

Обидві команди готується до кваліфікації на Євро-2019

Незабаром у двох юнацьких збірних України (U-18 та U-16) розпочнуться перші тренувальні збори у поточному році.

17 березня збереться команда U-18, а 19-го числа розпочне свою роботу збірна U-16, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Підопічні Сергія Попова (U-18) під час збору зіграють на виїзді два товариські поєдинки з однолітками з Австрії. Зустрічі 20 та 23 березня відбудуться неподалік Відня, у містечку Ліндабрунн.

Ця юнацька збірна у жовтні поточного року гратиме у кваліфікаційному раунді Євро-2019. Команда Сергія Попова потрапила до групи 8, де компанію їй склали Албанія (господар турніру), Словаччина та Норвегія. До еліт-раунду вийдуть дві найкращі збірні групи.

Матчі другої стадії змагань проходитимуть навесні наступного року, а фінальна частина Євро відбудеться у липні 2019-го у Вірменії. 

Наймолодша українська збірна (U-16) під керівництвом Володимира Єзерського свої спаринги проведе у Тбілісі 22 та 24 березня.

На шляху до континентальної першості, фінальна частина якої пройде в Ірландії, цій українській команді доведеться спочатку зійтися у кваліфікаційних протистояннях з однолітками із Боснії і Герцеговини, Ісландії та Гібралтару. Матчі цієї стадії змагань також відбудуться восени поточного року.

До еліт-раунду Євро-2019 потраплять по дві кращі збірні з кожної групи, а також чотири колективи, що посядуть треті місця та матимуть найкращі турнірні показники у зустрічах із топ-парами.

Поєдинки еліт-раунду відбудуться у березні наступного року, а фінальна частина змагань – у травні 2019-го.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: