З ким буде битися Ентоні Джошуа? Названо п'ять потенційних опонентів

З ким буде битися Ентоні Джошуа? Названо п'ять потенційних опонентів
Ентоні Джошуа та Володимир Кличко
Фото взяте з twitter.com

Олександра Усика, який може перебратися у суперважку вагу, у переліку немає

WorldBoxingNews (WBN) уважно вивчили наявні варіанти у чемпіона-супертяжа, володаря титулів WBA Super, IBF, WBO британця Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) та спробували спрогнозувати його кар'єру до кінця 2020 року.

Відомо, що наступний поєдинок Джошуа проведе 13 квітня у Лондоні (Англія) на стадіоні «Вемблі».

Бій за звання абсолютного чемпіона світу з володарем титулу WBC американцем Діонтеем Вайлдером (40-0-1, 39 КО) практично неможливий – той націлений провести реванш з британцем Тайсоном Ф'юрі (27-0-1, 19 КО), адже їхня перша очна сутичка завершилася внічию.

У разі відмови Вайлдера, практично напевно суперником Джошуа стане британець Ділліан Вайт (25-1, 18 КО). Можливо, це буде не добровільний захист титулу, а обов'язковий (за версією WBO) – Вайт лідирує у топ-15 рейтингу організації.

Слідом за цим (у разі перемоги чинного чемпіона), приблизно у серпні-вересні 2019 року Джошуа відправиться у Нью-Йорк (США) на зустріч з місцевим небитим бійцем Джарреллом Міллером (23-0-1, 20 КО) – про бажання британця битися у Madison Square Garden останнім часом багато розмов.

У разі перемоги далі Джошуа чекає поєдинок з обов'язковим претендентом по лінії IBF Кубратом Пулєвим (26-1, 13 КО) з Болгарії. Тут, правда, можуть бути варіанти – сувора IBF може зажадати бій з Пулєвим раніше, після бою з Вайтом. у такому випадку є ймовірність того, що Джошуа проведе три поєдинки у 2019 році.

Якщо ж в IBF квапити Джошуа не стануть, то більш ймовірний бій між Ентоні та Пулєвим навесні 2020 року.

Далі фахівці впевнені, що у команді британця знову повернуться до спроби зробити бій за звання абсолютного чемпіона світу з володарем титулу WBC (імовірно з переможцем бою-реваншу Вайлдер vs Ф'юрі). Приблизно за термінами такий бій може відбутися влітку 2020 року.

Закрити 2020 рік Джошуа може на американському ринку у бою з «тимчасовим» чемпіоном WBA американцем Тревором Браяном (20-0, 14 КО).

Нагадаємо, у 2017 році Джошуа переміг Володимира Кличка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: