Заява Мінмолспорту: Гоцул не надавав коментарів щодо участі збірної України в Універсіаді-2019

Заява Мінмолспорту: Гоцул не надавав коментарів щодо участі збірної України в Універсіаді-2019
Відомство Ігоря Жданова не причетне до рішень щодо відправлення команди на Універсіаду
Главком

Слова, вкладені російськими ЗМІ в уста заступника міністра спорту, виявилися фейком?

Міністерство молоді і спорту спростувало інформацію про те, що перший заступник міністра Ігор Гоцул коментував інформацію про участь збірної України на Всесвітній універсіаді-2019 російському інформаційному агентству ТАСС.

Більше того, в заяві, Мінмолспорту, оприлюдненій на офіційному пабліку в «Фейсбуку», зазначено, що пан Гоцул не надавав коментарів стосовно участі збірної України в Універсіаді-2019 взагалі і для російського агентства ТАСС винятків не робив.

«Міністерство молоді та спорту України не надає коментарів та не відповідає на інформаційні запити російських ЗМІ з 2014 року», - йдеться в заяві.

Таким чином, питання участі в Універсіаді-2019 залишається відкритим. Міністерство молоді і спорту повідомляє, що остаточне рішення знаходиться у межах компетенції Міністерства освіти та науки, а точніше – у межах компетенції Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

«Позиція Мінмолодьспорту щодо участі українських спортсменів у змаганнях на території Росії залишається незмінною: підготовка та участь збірних команд у таких змаганнях не фінансується з Державного бюджету України, як і виплата відповідних призових тощо. Всі ризики щодо перебування спортсменів на території країни-агресора беруть на себе федерації з видів спорту та самі атлети», - йдеться у згадуваній заяві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: