Збірна України з футболу з розгромної поразки стартувала на Турнірі розвитку УЄФА

Збірна України з футболу з розгромної поразки стартувала на Турнірі розвитку УЄФА
Фото ФФУ

Дівоча команда України поступилася одноліткам з Фінляндії

У вівторок, 15 травня, у Фінляндії стартував Турнір розвитку УЄФА серед дівочих збірних до 16-ти років, участь у якому бере й збірна України, що потрапила до квартету з командами Польщі, Угорщини та Фінляндії.

Саме цей турнір має стати одним із головних етапів підготовки «синьо-жовтих» до відбірних поєдинків чемпіонату Європи, які восени пройдуть у Данії, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Згідно з форматом, команди грають по колу. Матч триває 80 хвилин, а у випадку нічийного результату пробиваються післяматчеві пенальті. Ще одне правило турніру – кожен виконавець має зіграти мінімум 80 хвилин, а отже, всі отримають ігрову практику.

У стартовому поєдинку на підопічних Валерія Паламарчука чекала зустріч із господарками турніру.

Стартового запалу українок вистачило на 20 хвилин, і у цей проміжок часу вони мали чудові шанси відкрити рахунок. Та поступово господарки перехопили ініціативу й повністю взяли під контроль ситуацію на полі.

У другому таймі фінки продовжували грати першим номером, змусивши наших дівчат добре попрацювати у відборі. Українки відповідали контрвипадами, та вони не приносили особливого загострення. До завершення матчу команди провели велику кількість замін. За цей час Фінляндія ще двічі засмутила нашу збірну й у підсумку здобула переконливу перемогу – 3:0.

Наступний матч «синьо-жовті» проведуть 17 травня проти збірної Польщі, яка поступилася футболісткам з Угорщини – 3:6.

Турнір розвитку УЄФА з футболу

Дівочі збірні WU-16

Фінляндія – Україна – 3:0 (1:0)

Україна: Темник (Петровець, 77), Кушнір (Мельник, 41), Стрельцова (Смеречинська, 41), Мущенська (Зубач, 77), Христюк (к) (Шульженко, 58), Котик, Бордюг, Тян (Іванченко, 22), Годунко (Немець, 70), Кревська (Корнацька, 70), Кривицька (Шмандроська, 41).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: