Збірна України (U-20) з футболу зіграє товариські матчі з Уругваєм і Японією

Збірна України (U-20) з футболу зіграє товариські матчі з Уругваєм і Японією
Фото Павла Кубанова

Також юнацька команда проведе спаринг із Саудівською Аравією

До старту чемпіонату світу у юнацької збірної України U-20 (футболісти не старші 1999 року народження) заплановано три етапи підготовки.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Юнацька збірна України (U-20) із 18 по 26 березня проведе у Польщі свій перший у новому році збір, під час якого зіграє два матчі: 21-го – з представником Азії або Америки, а 25-го – з командою Японії.

Наступний етап підготовки відбудеться з 15 по 17 квітня. В останній день роботи підопічні Олександра Петракова у Києві поміряються силами із збірною Саудівської Аравії.

І, нарешті, з 10 по 20 травня у «синьо-жовтих» в українській столиці запланований ще один підготовчий збір. 17-го числа наша команда проведе контрольний поєдинок з Уругваєм.

Уся ця робота буде присвячена участі збірної України у ЧС-2019 (U-20), який проходитиме із 23 травня по 15 червня у Польщі.

Участь у турнірі візьмуть 24 команди із шести конфедерацій. Спочатку вони змагатимуться у шести квартетах. По дві найкращі збірні кожної групи, а також чотири команди із шести, що посядуть треті місця, вийдуть до 1/8 фіналу. Далі – за звичною схемою.

Жеребкування групового етапу змагань відбудеться 24 лютого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: