Збірна України збереться 8 жовтня в Києві

Збірна України збереться 8 жовтня в Києві
Фото: ФФУ

Програма жовтневого збору національної команди України: Київ - Генуя - Харків

Збірна України розпочне свій другий у циклі збір найближчого понеділка, 8 жовтня.

Цього дня викликані гравці та тренерський штаб прибудуть до Києва, інформує прес-служба Федерації футболу України.

Щоправда, цього разу надовго у Києві синьо-жовті не затримаються. Увечері буде проведено тренування на НТК імені Віктора Баннікова, а вже наступного ранку команда вирушить до Генуї - виліт призначено на 12.30.

Увечері 9 жовтня у нашої збірної - передматчеві заходи на стадіоні «Луїджі Ферраріс»: прес-конференція головного тренера Андрія Шевченка та одного з гравців команди (початок - о 18.45) та тренування на згаданій арені (початок - о 19.15 за європейським часом).

Після товариського матчу зі збірною Італії, який розпочнеться 10 жовтня о 20.45 за європейським часом, наша команда повернеться до готелю.

Виліт додому призначено на ранок наступного дня (10.30). Після тригодинного перельоту команда розраховує прибути до Харкова. Цього ж вечора синьо-жовті проведуть вечірнє тренування на стадіоні «Сонячний».

12 жовтня збірна України влаштовує День відкритих дверей. О 18.00 на стадіоні «Металіст» розпочнеться відкрите тренування, якому передуватиме прес-конференція головного тренера.

15 жовтня, за день до матчу проти команди Чехії, національна команда України проведе ще одне тренування на ОСК «Металіст» - передматчеве, яке  розпочнеться о 19.00 (перші 15 хвилин заняття будуть відкритими лише для представників ЗМІ).

Трохи раніше, о 18.30, головний тренер Андрій Шевченко та один із гравців збірної поспілкуються з мас-медіа у форматі прес-конференції.

16 жовтня - заключний і головний захід жовтневого збору - матч Ліги націй УЄФА проти збірної Чехії, який розпочнеться о 21.45 за українським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: