Жіноча баскетбольна Суперліга. «ІнтерХім» зрівняв рахунок у півфінальній серії

Жіноча баскетбольна Суперліга. «ІнтерХім» зрівняв рахунок у півфінальній серії
Фото: ФБУ

Фіналіста визначить третій матч, який відбудеться в Одесі

13 квітня у другому матчі півфінальної серії плей-оф жіночої Суперліги «ІнтерХім-СДЮСШОР» у гостях здолав «Рівне-ОСДЮСШОР» 67:55.

Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Перший матч одеситки програли несподівано, бо апріорі мали перевагу свого майданчика. Втім, поразка 60:70 позбавила їх будь-яких бонусів. А відтак на друге «побачення» з рівненчанками вони виходили «припертими до стінки».

Коли відступати нема куди, одні складають зброю, інші проявляють свої найкращі якості і витискають з себе максимум. «ІнтерХім», чий статус не дозволяв помилитися вдвічі поспіль, згуртувався і проявив ігровий характер.

На початку матчу «ІнтерХім» видав результативний ривок 8:1, відчув, що у Рівному можна грати за своїм сценарієм і заходився втілювати тренерський задум Ірини Щипакіної.

Гостям було складно, гідний суперник чинив запеклий опір. Але навіть досвічена Шматова не завжди влучала зі штрафних. Коли був шанс звести відставання до мінімуму наприкінці першої половини, вона з двох спроб реалізувала одну і «Інтерхім» залишився попереду 23:21.

Третя чверть пройшла у рівній боротьбі, втім, ближче до її завершення «ІнтерХім» вирвався вперед на +9. Рівне не полишало спроб мінімізувати відставання, але вищий клас гостей дався взнаки. Колібабчук за 5 секунд до кінця встановила остаточний рахунок 67:55.

У складі переможців відзначилася найрезультативніша у матчі Кристіна Карп – 25оч +15пдб. У господарок дабл-дабл зробила Тетяна Гаврильчик – 13оч+ 13пдб. Її колега по команді Шматова набрала 21 очко.

Тепер фіналіста визначить третій матч, що його суперники зіграють в Одесі 17 квітня.

Жіноча Суперліга

1/2 фіналу

Плей-оф, серія до двох перемог

Другий матч

«Рівне» – «ІнтерХім» 55:67

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: