Жіноча Суперліга. «ІнтерХім-СДЮСШОР» та «Київ-Баскет» зіграють у фіналі

Жіноча Суперліга. «ІнтерХім-СДЮСШОР» та «Київ-Баскет» зіграють у фіналі
«ІнтерХім-СДЮСШОР» – «Рівне-ОСДЮСШОР». Фото: ФБУ

«Рівне-ОСДЮСШОР» виборюватиме бронзові медалі у серії з «Чайкою-ДЮСШ»

17 квітня в Одесі відбувся третій матч півфінальної серії між «ІнтерХімом» і «Рівне-ОСДЮСШОР». Обидві команди проявили у вирішальному матчі за вихід до фіналу зразки непоступливості.

Про це повідомлє Федерація баскетболу України.

«Рівне» добре розпочав матч, рвонувши зі старту +8 і закінчивши першу чверть 19:11 на свою користь. Але вже на перерву у лідерах пішов «ІнтерХім» – 33:30. У другій половині очкові гойдалки продовжилися. Стало зрозуміло – долю матчу буде вирішено на останніх секундах. У кого нерви виявляться міцнішими, той і стане фіналістом.

Треба віддати належне «ІнтерХіму», він відігрався з 11:19 у першій чверті і повів після першої половини 33:30. Але чому призвів до того, аби замість того, щоб вести свою гру, вступив у трясовину виснажливої гонитви за «Рівним».

Усе ж таки, функціональна готовність господарок виявилася вищою. За хвилину до кінця матчу Сергеєва і Карп збільшили відрив одеситок до +5 – 67:62. А на триочковий Шматової на останній хвилині влучним кидком з-за дуги відповіла Колібабчук. Справу було зроблено, на останній секунді на користь господарок очком розжилася ще й Лиходід з лінії штрафних.

У підсумку 71:65, «ІнтерХім-СДЮСШОР» склав компанію «Київ-Баскету» у фінальній серії. А «Рівне-ОСДЮСШОР» виборюватиме бронзові медалі у серії з «Чайкою-ДЮСШ».

Жіноча Суперліга

Плей-офф, 1/2 фіналу

Третій матч

«ІнтерХім-СДЮСШОР» – «Рівне-ОСДЮСШОР» - 71:65

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: