Зірковий Неймар заявив, що не коштує рекордні 222 млн доларів

Зірковий Неймар заявив, що не коштує рекордні 222 млн доларів
Неймар. Фото REUTERS

Саме таку суму за бразильця заплатив «ПСЖ»

Нападник «ПСЖ» та збірної Бразилії Неймар не відчуває гордості через те, що його трансфер з «Барселони» у паризький клуб коштував рекордні 222 млн євро.

За його словами, він не пишається ні ціною трансферу, ні тим, що є найдорожчим футболістом в історії.

«Це просто гроші, і більше нічого. Я не міг вплинути на це. Особисто я заплатив би за себе менше», - цитує Spox Неймара.

«Я завжди хотів бути особливим. Це було моєю метою із самого початку, коли я тільки почав займатися футболом. Тоді мені було 11 років. Я серйозно працював і жертвував, щоб одного дня стати професійним гравцем. Це була єдина мрія, яка була у мене. Я мріяв грати за основний склад «Сантоса», викликатися до збірної Бразилії й одного разу відправитися у Європу. Тоді не можна було передбачити, що я досягну успіху, але я думав про це. Нічого іншого для мене не було», - додав він.

«Пишаюся, що я домігся своєї дитячої мети. Для мене це було важливо. Як гравець, ти завжди хочеш проявити себе й утвердитися. Розмови про трансферну вартість не скажуть про те, наскільки ти хороший», - підсумував Неймар.

Наразі футболіст знаходиться у розташуванні збірної Бразилії, яка продовжує готуватися до Чемпіонату світу-2018. П'ятикратні чемпіони світу зіграють зі Швейцарією (17 червня), Коста-Рикою (22 червня) та Сербією (27 червня).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: