«Зоря» і «Олександрія» обійшлися без забитих голів

«Зоря» і «Олександрія» обійшлися без забитих голів
Фото взяте з сайту football.ua

Команди Юрія Вернидуба і Володимира Шарана не виявили переможця у матчі 13-го туру

У центральному матчі 13-го туру УПЛ луганська «Зоря» приймала сенсаційну «Олександрію», яка впевнено йде на третьому місці.

Команди не могли розраховувати на кількох своїх важливих виконавців, у луганців були відсутні Караваєв і Віталій Вернидуб, а у складі гостей не змогли зіграти Грицук і Задерака, до того ж на тренерській лаві не було Володимира Шарана, який відбував дискваліфікацію.

Перша половина зустрічі пройшла під диктовку «Зорі», яка відразу ж заволоділа ігровою і територіальною перевагою.

Олександрійці мало часу проводили в атаці, але саме вони створили перший небезпечний момент – Полярус відпасував на Сітала, Артем пропустив м'яч на Шастала, який пробив у дотик, але Луїс Феліпе зреагував на цей удар і врятував свою команду. Трохи пізніше і господарі мали хорошу нагоду забити, але удару Леонардо головою трохи забракло влучності, а через кілька хвилин вже Громов пробив по воротах з близької відстані – Паньків впорався з ударом капітана «Зорі». 

Після перерви господарі знову забрали м'яч під свій контроль, окупувавши чужу половину поля, але ніяк не могли пройти оборону суперника, залишаючи Паньківа без серйозної роботи. Олександрійці час від часу перехоплювали ініціативу, шукаючи щастя на чужій половині поля, але нічого путнього у гостей попереду не виходило, не допомогла навіть зміна центрального нападника, Пономар, як і Сітало, випадав з гри.

Але все ж підопічні Шарана мали одну можливість забити у другому таймі, коли Полярус скористався відскоком м'яча і пробив у ближній кут, проте Луїс Феліпе був напоготові і перевів м'яч на кутовий.

Як результат – 0:0, і команди поклали по одному очку до свого активу.

Прем'єр-ліга України з футболу

Матч 13-го туру

«Зоря» – «Олександрія» – 0:0

«Зоря»: Луїс Феліпе - Тимчик, Сваток, Чечер, Михайліченко - Харатін, Арвеладзе - Кабаєв (Кочергін, 77), Лєднєв (Гордієнко, 68), Громов - Леонардо (Майборода, 46)

«Олександрія»: Паньків - Пашаєв, Бондаренко, Шендрик, Цуріков - Банада, Запорожан, Ковалець (Микицей, 90+2) - Полярус, Сітало (Пономар, 63), Шастал (Устименко, 81)

Попередження: Майборода

У 14-му турі «Зоря» відправиться в гості до одеського «Чорноморця», а «Олександрія» прийме чернігівську «Десну».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: