Гарсія: У Ломаченка - весь талант і майстерність світу, але йому потрібно йти з Top Rank

Гарсія: У Ломаченка - весь талант і майстерність світу, але йому потрібно йти з Top Rank

Американець вважає, що Top Rank виділяє на бої українця надто маленькі бюджети

Чемпіон світу за версією WBC в легкій вазі американець Майкі Гарсія вважає, що причина того, що чемпіону світу за версією WBO на категорію легше українцеві Василю Ломаченку все ніяк не вдається дістати бої з зірками боксу з тієї причини, що його промоутерська компанія, а також телеканали, з якими він співпрацює, виділяють занадто маленький бюджет для його поєдинків.

Про це Майкі Гарсія сказав у відеоінтерв'ю Fighthype.com.

"Якщо він вже втомився від того, що не може отримати великих боїв, то йому потрібно поміняти промоутерську компанію (Top Rank) і телеканал. У Ломаченка весь талант і майстерність світу, він вже завоював титули в двох вагових категоріях, але він не проводить бої з опонентами найвищого класу. Причина проста: надто маленькі бюджети виділяються на його бої. Адже щоб організувати бій двох класних боксерів, платити потрібно обом.

От я, наприклад, зараз боксуватиму з Едріеном Бронером. Це нетитульний бій, але він стане однієюю з найбільш значущих подій в боксі в цьому році. І інтерес до цього поєдинку з боку публіки повністю перекриває немаленький бюджет бою. А якщо Ломаченко б'ється з суперниками, які щойно програли, або яких не знає публіка, то як навіть окупити бюджет такого бою?

Ломаченко хоче великих боїв, але, на жаль, при такому підході (його промоутерської компанії) він їх не отримає. Ось навіть свій наступний бій він міг би провести в 135 фунтах (легка вага),  щоб опинитися в кращій позиції і краще підготуватися для потенційного бою зі мною. Замість цього, йому організували бій в 130 фунтах (друга напівлегка вага) з боксером, який взагалі виступає в 126 фунтах (перша напівлегка вага). Він міг би голосно заявити про себе боєм в 135 фунтах, але... Навіть не знаю, це проблеми з бюджетом, чи з менеджментом, чи з чимось ще", - сказав Майкі Гарсія.

Відзначимо, що сам Майкі Гарсія також стикався з подібними проблемами, будучи боксером компанії Top Rank, але відхід з цієї компанії коштував йому трирічного періоду в кар'єрі, протягом якого він не міг проводити бої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: