Хабіб Нурмагомедов проти Конора МакГрегора. Як це було. Фотогалерея та відео

Хабіб Нурмагомедов проти Конора МакГрегора. Як це було. Фотогалерея та відео
МакГрегор у цей вечір пропустив чимало

На «бій століття» побачене взагалі не тягнуло

Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) вперше захистив титул, здобувши дострокову перемогу над екс-чемпіоном у двох категоріях ірландцем Конором МакГрегором (21-4) у поєдинку, який став головною подією турніру UFC 229.

На початку бою Хабіб вхопив Конора за ногу та поступово стягнув вниз, контролюючи біля сітки, але при цьому практично не завдаючи значних ударів.

У другому раунді основні події знову розгорталися у партері, але вже з відчутною перевагою Нурмагомедова, який завдав безліч ударів у голову ірландця, поставивши того на межу поразки.

Третій раунд пройшов у стійці, де найкращого удару також завдав Хабіб, але тепер і МакГрегору знайшлося чим відповісти, кілька разів влучивши у суперника.

Четвертий раунд почався у стійці з обопільних атак, проте росіянину вдалося провести тейкдаун і на покритті змусити МакГрегора здатися, провівши задушливий зі скручуванням шиї через руку.

У першому раунді Конор відразу пішов вперед з ударами. Хабіб трохи йшов убік, зміщувався, але зміг виконати прохід у ногу, після чого утримував у партері до самого гонгу. Велику частину часу росіянин здійснював в основному контроль, так як Макгрегор непогано захищався. Чемпіон довго поліпшував позицію, «пов'язував» ноги суперника, щоб не дати можливості піднятися у стійку.

Ірландець працював над захистом у партері, але головне питання полягало не в цьому, а у тому, наскільки вистачить колишнього чемпіона у двох категоріях. Метою Нурмагомедова було саме поступово втомлювати суперника, так як час працював проти Конора.

На початку другого раунду чемпіон добре влучив справа, продовжив йти вперед, підтискаючи до сітки, де зробив амплітудний кидок, піднявши ірландця й обрушивши на покриття. Конор захищався вже гірше. У якийсь момент навіть здалося, що рефері може втрутитися, але цього не сталося. Складалося враження, що росіянин навмисно затягує бій, про що і говорив у багатьох інтерв'ю.

Увесь третій раунд пройшов у стійці. Жодна з трьох спроб тейкдаунів з боку чемпіона не увінчалася успіхом. Могло здатися, що Хабіб сильно ризикує, адже міг би продовжувати боротися, але він, судячи з усього, вважав, що Конор вже менш небезпечний. Ірландець виглядав дещо точніше, але не більше того.

Усе скінчилося у четвертій п'ятихвилинці, коли Нурмагомедов спочатку підібгав Конора до сітки, а потім перевів вниз. Сил в ірландця вже було мало. Хабіб зловив його на задушливий прийом neck crank, і претендент досить швидко здався.

Нурмагомедов успішно відстояв пояс і довів ідеальний рекорд до 27-0. Конору добре влучити та потрясти «Орла» так і не вдалося. А інших ключів для перемоги в ірландця просто не було. У процесі боротьби у партері він очікувано швидко втомився.

Уже після поєдинку, як повідомлялося, відбулася бійка у залі арени, куди поспішив Нурмагомедов.

Дейна Вайт не став виносити пояс в октагон, щоб надіти на Хабіба, так як боявся, що це спровокує ще більші безлади. Жодних інтерв'ю після закінчення головної події теж не було.

За матеріалами vringe.com

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: