Українська хокейна ліга. «Кременчук» повернувся на друге місце завдяки втраті «Донбасу» (відео)

Українська хокейна ліга. «Кременчук» повернувся на друге місце завдяки втраті «Донбасу» (відео)
Фото: ФХУ

16 та 17 січня відбулися три матчі 30-го туру Української хокейної ліги

У Києві «Крижані Вовки» розгромно програли «Динамо», «Донбас» і «Дніпро» виявили сильнішого лише у серії булітів, а «Кременчук» взяв реванш у «Білого Барса».

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації хокею України.

«Крижані Вовки» – МХК «Динамо» – 2:7 (0:2, 1:1, 1:4)

«Вовки» на своєму льоду капітулювали перед командою з Харкова. «Динамівці» впевнено вели гру протягом усього матчу. У першій 20-хвилинці дві шайби від підопічних Кулікова поставила столичний клуб у невигідне становище. Більшість спроб господарів відігратися успішно блокувала захист суперника на чолі з Мамедовим.

Побиття противника гості продовжили у заключному періоді. У підсумку «Динамо» перемогло 7:2 та поставило відразу два рекорди клубу: найбільшу кількість голів в одному матчі у поточному сезоні та найбільшу перемогу.

У складі гостей Данило Скрипець віддав три результативні передачі, а Олексій Сиротенко набрав три очки (1+2).

«Донбас» – «Дніпро» – 3:2Б (0:1, 1:0, 1:1, 0:0, 1:0)

Захопливе за інтригою та напруженням вийшло протистояння на «Альтаїрі». Як очікувалося, у дуелі кращих воротарів чемпіонату великою кількістю закинутих шайб глядачів обидві команди не порадували. Першими відзначилися херсонці – Кирило Бєлоусов реалізував подвійну більшість.

Донеччани відповіли у другому періоді голом Іллі Смирнова, а після перерви господарів вперше у зустрічі вивів вперед Олександр Костіков. Тепер у ролі тих, хто наздоганяє, були підопічні Підгурського.

«Дніпро» просто так не здався та відновив паритет після точного кидка Руслана Ромащенка. В основний час обидва клуби більше не забивали.

В овертаймі 3х3 пішла відкрита гра, яка тримала у напрузі до останньої секунди. Численні моменти біля обох воріт голами так і не завершилися. У серії післяматчевих булітів велику роль відіграв голкіпер «Донбасу» Богдан Дьяченко. Він по черзі парирував всі чотири кидки від суперників і приніс своїй команді важку перемогу.

«Кременчук» – «Білий Барс» – 6:2 (0:0, 3:0, 3:2)

«Кременчук» не без проблем переграв «Білий Барс». Підопічні Олександра Савицького пам'ятали про осічки тижневої давності (поразка від «барсів» 4:5), тому серйозно налаштувалися на боротьбу.

Але господарям арени було аж ніяк не просто, а відкрити рахунок у матчі кременчужани змогли тільки на 24-й хвилині.

На старті третього періоду хокеїсти «Кременчука» вели 3:0, але колектив Костянтина Буценка не здавався та відіграв дві шайби. Коли запахло «смаженим», господарі зібралися і ще тричі засмутили Кирила Кучера.

П'ять очок (2+3) результативності оформив форвард Микола Кисельов. Перемога 6:2 дозволила клубу з Кременчука повернутися на другу сходинку у турнірній таблиці.

Турнірне становище:

6351_01

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: