Українська хокейна ліга. Напружені матчі у Білій Церкві та Кременчуці, чергова поразка «Донбасу» (відео)

Українська хокейна ліга. Напружені матчі у Білій Церкві та Кременчуці, чергова поразка «Донбасу» (відео)
Фото взяте з сайту ФХУ

Чинні чемпіони вже суттєво відстають від першого місця

У суботу, 3 листопада, відбулося два матчі у межах 15-го туру Української хокейної ліги, у яких «Білий Барс» здобув вольову перемогу над МХК «Динамо», а «Кременчук» у непростому матчі вирвав три очки у чинного чемпіона України.

Третій матч 15-го туру між «Дніпром» і «Крижаними Вовками», запланований на 4 листопада, було перенесено на 29 грудня, інформує сайт Федерації хокею України.

«Білий Барс» – МХК «Динамо» – 3:2  (3:2, 0:0, 0:0)

Результат цього матчу білоцерківці визначили наперед ще на екваторі першої 20-хвилинки, коли, двічі пропустивши від харків'ян, «барси» здійснили камбек, та ще й вийшли вперед, встановивши остаточний рахунок у цій зустрічі.

Примітний той факт, що інші два періоди команди провели без закинутих шайб, але з масою небезпечних і яскравих моментів, що ще раз довело принциповість цього суперництва.

Зазначається, що у цьому поєдинку дублем відзначився форвард «Білого Барса» Богдан Арабов, адже саме він своїм голом повернув команду у гру. Так, до старту другої 20-хвилинки «динамівці» істотно вирівняли свою гру та прямо-таки обрушили шквал атак на ворота Кирила Кучера, але голкіпер білоцерківського клубу надійно стояв у своїх воріт, зводячи нанівець всі спроби харків'ян.

«Кременчук» – «Донбас» – 3:1 (2:1, 1:0, 0:0)

Другий матч туру вийшов не менш драматичним, ніж поєдинок у Білій Церкві – тут зійшлись принципові супротивники, які вже третій сезон поспіль борються за лідерські позиції та перші місця у чемпіонаті.

Досить важкий і дуже відповідальний матч провели обидва клуби, і справді по ходу зустрічі відчувалося напруження та несамовите бажання перемогти. Відразу це відобразилося і на табло – на шайбу Володимира Чердака кременчужани, користуючись помилками противника, відповіли двома результативними кидками у ворота Богдана Дяченка.

А далі всі небезпечні та гострі випади на свої ворота майстерно нейтралізував новачок «Кременчука» Георгій Бояршинов, який зводив нанівець здавалося б стовідсоткові моменти донеччан.

Таким чином, з огляду на перенесений матч «Дніпра», «містяни» одноосібно очолили турнірну таблицю УХЛ та обігнали «Донбас», який закріпився на третій сходинці, на 12 очок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: