Українська хокейна ліга. Перемога кременчужан, напружена боротьба у Херсоні та Дружківці

Українська хокейна ліга. Перемога кременчужан, напружена боротьба у Херсоні та Дружківці
Фото: ФХУ

Відбувся 17-й тур чемпіонату України з хокею

У неділю, 18 листопада, завершився 17-й тур Української хокейної ліги, в межах якого «Крижані Вовки» розгромно поступилися «містянам», «Дніпро» мінімально обіграв МХК «Динамо», а «Донбас» в овертаймі вирвав перемогу у «Білого Барса»

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації хокею України.

«Кременчук» – «Крижані Вовки» – 10:0 (2:0; 4:0; 4:0)

Зустріч у Кременчуці прогнозовано закінчилася розгромним рахунком на користь господарів майданчика, і тепер загальний рахунок у чотирьох зустрічах цих клубів став 41:7 на користь лідера чемпіонату.

Зазначається, що цей матч став дуже результативним для форварда кременчужан Миколи Кисельова, який тричі за п'ять хвилин вразив ворота киян.

«Вовки», у свою чергу, змогли стримувати натиск противника тільки у першому періоді, а далі команда Миколи Сидорова «посипалася» і не змогла давати відбій впевненому лідеру чемпіонату.

Причиною розгромної поразки киян, за словами головного тренера команди, стала гра у дві трійки нападу і травми основних гравців. До того ж, після двох складних поєдинків з білоцерківцями, відчувається сильна втома у гравців київського клубу.

До слова, саме це і дозволило записати собі в актив шатаут Микиті Гордюшина, який став другим для голкіпера «Кременчука».

«Дніпро» – МХК «Динамо» – 2:0 (2:0, 0:0, 0:0)

Поєдинок у Херсоні склався більш захопливо, ніж у Кременчуці, хоч в цьому матчі був явний впевнений фаворит.

У цій зустрічі варто зазначити впевнену гру харківської команди, яка хоч і не змогла відзначитися у воротах Олега Петрова, зате давала жорстку відсіч лідеру чемпіонату.

Обидві шайби херсонська команда закинула у першому періоді, а далі надійна гра голкіпера і захисту команди Олександра Сеуканда не дозволили своєму опонентові збільшувати рахунок на табло.

Незважаючи на те, що харків'янам вдається кусатися у матчах проти першої трійки чемпіонату, але проблема з відсутністю закинутих шайб залишилася. І просто хорошого проведеного поєдинку мало для того, щоб отримувати позитивний результат і набирати очки в поточному розіграші УХЛ.

«Донбас» – «Білий Барс» – 4:3 ОТ (0:1, 1:2, 2:0, 1:0)

Дуже хороший матч видали білоцерківці, які не просто надавали впевнений супротив чинному чемпіону України, але ще й вели у рахунку аж до екватора поєдинку.

«Білий Барс» показав фактично свій кращий матч у поточному розіграші УХЛ і мав непоганий шанс на перемогу у цьому поєдинку. Але все ж не вистачає ще підопічним Костянтина Буценка концентрації та досвіду, щоб утримувати позитивний результат аж до кінця зустрічі.

А ось «Донбас», зі свого боку, показав справжній характер, зробивши камбек у другому періоді і довівши матч до перемоги в овертаймі. Вирішальну шайбу, до слова, собі в актив записав Сергій Кузьмик.

Турнірне становище:

7432

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: