Українська хокейна ліга. Великі перемоги «Барса» і «Донбасу» і трилер у Кременчуці

Українська хокейна ліга. Великі перемоги «Барса» і «Донбасу» і трилер у Кременчуці
Фото: ФХУ

«Дніпро» виграв у «Кременчука» в овертаймі

23 та 24 січня відбулися три матчі у межах 32-го туру Української хокейної ліги.

«Білий Барс» на своєму майданчику розгромив «Крижаних Вовків», «Донбас» без проблем розібрався у Харкові з «Динамо», а «Кременчук» в овертаймі програв «Дніпру».

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації хокею України.

«Білий Барс» – «Крижані Вовки» – 8:3 (2:1, 4:1, 2:1)

Результативним вийшов поєдинок між «барсами» та «вовками» на «Льодовому стадіоні» у Білій Церкві.

Гості вийшли вперед першими, однак ще до перерви підопічні Буценка не тільки зрівняли рахунок, а й захопили лідерство. Ударною для господарів вийшла друга 20-хвилинка, в якій вони ще чотири рази засмучували голкіперів столичного клубу.

Результат 6:2 практично не залишав шансів команді Миколи Сидорова, але його хлопці не здалися і закинули третю шайбу. Правда, до фінальної сирени білоцерківці провели ще дві результативні атаки – фінальний підсумок поєдинку 8:3.

У складі «вовків» дубль оформив Павло Борисов, а у «Білого Барса» двічі забивав Владислав Куцевич.

МХК «Динамо» – «Донбас» – 1:6 (0:1, 0:5, 1:0)

Донеччани без проблем продовжили свою переможну серію до 16 матчів.

Якщо у першому періоді харків'яни, що залишилися без головного тренера, надавали суперникові гідний опір, то на другі 20 хвилин «динамівців» просто не вистачило. «Донбас» знищив суперника, закинувши відразу п'ять шайб за період. Відквитати один гол у харківського клубу вийшло, але не більше.

Підопічні Сергія Вітера в легкому і невимушеному стилі здолали «Динамо» 6:1. При цьому гості витратили для перемоги рівно стільки сил, скільки необхідно було.

Донеччани продовжують гонитву за «Дніпром», і вже зрівнялися з командою з Херсона за втраченими очками.

«Кременчук» – «Дніпро» – 1:2 ОТ (0:0, 1:0, 0:1, 0:1)

Чергову битву на льоду провели «Кременчук» і «Дніпро». Сьомий епізод трилера пройшов на «Айсбергу».

У кременчужан простежується певний спад у грі, а у херсонців спостерігалася невтішна статистика в іграх проти команди Савицького – тільки одна перемога за булітами і відразу п'ять невдач.

Противники досить довго грали до першої помилки одного з клубів. І тільки наприкінці другого періоду відзначилися господарі льоду – перед перервою шайбу закинув Артем Шиманський. «Дніпро» пішов відіграватися у третій 20-хвилинці, але пробити оборону кременчужан не вдавалося до моменту Андрія Жвачкіна, який забив з передачі Миколи Коляди.

За традицією, що склалася в протистояннях «Кременчука» та «Дніпра» переможець матчу вирішувалося в овертаймі. І тут гості показали себе з кращого боку – вирвати перемогу вони зуміли після голу Кирила Бондаренка, який вдало зіграв на добиванні і приніс своєму клубу важку перемогу.

На даний момент відрив «Дніпра» від «Донбасу» становить три очки, але у донеччан гра в запасі.

4356

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: