Українська хокейна ліга. Вольова перемога «Білого Барса» та три очки для «Донбасу» (відео)

Українська хокейна ліга. Вольова перемога «Білого Барса» та три очки для «Донбасу» (відео)
Фото з сайту ФХУ

Завершився 27-й тур чемпіонату країни з хокею

4 січня завершився 27-й тур Української хокейної ліги, у межах якого «Донбас» у Дружківці обіграв МХК «Динамо», а «Білий Барс» здобув вольову перемогу над «Крижаними Вовками».

Свій поєдинок 27-го туру «Кременчук» і «Дніпро» зіграли ще 14 листопада минулого року. Тоді «містяни» здобули мінімальну перемогу над противником з Херсона з рахунком 1:0.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації хокею України.

«Донбас» – МХК «Динамо» – 5:2 (1:0, 2:2, 2:0)

Харківський клуб вкотре довів, що він не найзручніший суперник для «Донбасу», і що легко заробити три очки донеччанам не вдасться.

І хоч Ілля Коренчук зміг у першому періоді відкрити рахунок у матчі, але у другій 20-хвилинці харків'яни зібралися з силами і змогли відквитати пропущені шайби.

Незважаючи на досить впевнений другий період, харківському клубу все ж не вистачило досвіду та сил, щоб утримати результат до кінця поєдинку. Цим і скористалася команда Сергія Вітера, і за другу частину поєдинку відправила у ворота Тимура Мамедова ще три шайби, довела рахунок до впевнених 5:2 і виграла свої три очки у першому поєдинку 2019 року.

«Крижані Вовки» – «Білий Барс» – 3:4 (1:1, 0:1, 2:2)

Кияни та білоцерківці у столиці видали дуже потужний і драматичний поєдинок.

У цьому матчі відразу варто зазначити результативну гру капітана київського клубу Олексія Овчиннікова, який у своєму першому після місячної перерви матчі закинув відразу три шайби. Однак, хет-трик столичного капітана не допоміг «Вовкам» здобути перемогу у цьому матчі, і білоцерківці з перевагою в одну шайбу вивезли з Києва три очки.

До слова, автором четвертої переможної шайби підопічних Костянтина Буценка у ворота Віталія Власенка став Владислав Куцевич, який також записав на свій рахунок відразу три точні кидки.

Турнірне становище після 27-го туру виглядає так:

675432

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: