Колишній пілот Формули-1 стане головним героєм фільму Леонардо Ді Капріо

Колишній пілот Формули-1 стане головним героєм фільму Леонардо Ді Капріо
Леонардо Ді Капріо
Фото: Sutton Motorsport Images

Француз Жан-Ерік Вернь знявся у документальній стрічці

Жан-Ерік Вернь, чемпіон Формули Е 2018 року, стане однією з головних фігур документального фільму про повністю електричну дисципліну американського актора Леонардо Ді Капріо, який буде представлений на Каннському кінофестивалі.

Цей документальний фільм створить Фішер Стівенс, режисер фільму «Надійні хлопці» (Stand Up Guys - 2012). Він зосередиться на команді Techeetah і боротьбі за титул у сезоні ФЕ 2017-2018 років.

Стрічка триватиме півтори години і складатиметься із найкращого з 900 годин відзнятого матеріалу, у тому числі за участі самого французького пілота.

Фільм буде презентований на 72-му Каннському кінофестивалі у травні наступного року.

«Це буде великий документальний фільм, і зараз вони працюють над редагуванням», - розповів Вернь.

Колишній пілот Ф1 пообіцяв велику автентичність того, що з'явиться на екрані.

formula-e-new-york-eprix-2018-jean-eric-vergne-techeetah

Жан-Ерік Вернь

Для зйомок фільму Вернь кілька разів зустрічався з Ді Капріо. Спочатку інвестор Формули E та співзасновник монакської команди Venturi, який є також лауреатом премії Оскар за свій фільм «Легенда Г'ю Гласса» (The Revenant - 2016), вже давно бере участь у підвищенні обізнаності з питань навколишнього середовища, зокрема, через виробництво документальних фільмів, таких як «Одинадцята година» (The 11th Hour - 2007) або «Перед потопом» (Before the Flood - 2016) – останній був створений Фішером Стівенсом.

«Він дуже приємний хлопець і не байдужий до проблем екології, - сказав Вернь про зіркового режисера. – Я буду чесним із вами, я завжди вважав екологію нудною темою. Та як пілот Формули E, я намагався зрозуміти, що відбувається, і намагався знайти рішення – це змусило мене залучитись до цієї теми».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: