Російський волейболіст наклав на себе руки через борги

Російський волейболіст наклав на себе руки через борги
Микита Марченко

Стали відомі подробиці трагедії

23-річний російський волейболіст Микита Марченко викинувся з вікна гуртожитку з 10 поверху і розбився на смерть.

Про це повідомляє Telegram-канал «Мутко проти».

Поліція виявила в його телефоні передсмертну записку, в якій він повідомив, що наклав на себе руки через борги.

У ній сказано, що Марченко, який грав за збірну МГТУ імені Баумана, збирався одружитися, але у нього не вистачало на це коштів. Щоб швидко заробити молодий спортсмен позичав гроші і грав на тоталізаторі, але постійно програвав.

При цьому, зарплату в команді йому не платили.

«Десь підслухав, щось почув про ставки. Хто кому зіллє, як грати будуть. З цього все почалося. Поставив невеликі гроші, програв. Поставив ще, в надії відігратися. Були перемоги і поразки. На ігри зі своєю участю не ставив, тому що знав, чим це загрожує професійному спортсмену. Програв трохи, далі не став захоплюватися. Далі я без грошей. Скоро весілля, зарплати немає. Ось тут і почалося. Став брати кредити. І почав ставити. Ставив постійно в надії підняти грошей і закрити борги», - написав Марченко.

«Не буду вдаватися в подробиці, в двох словах програв все. Тому зараз я на краю, швидше за все, ви мене більше не побачите. Втомився від всього. Зарплату, яку обіцяли, не платять, винні більше мільйона. Ці гроші вирішили б всі проблеми, але керівництво клубу любить обманювати і красти. Я так більше не можу. Слабкість духу? Так. Але це нелюдське ставлення мене вбило. Вибачте мене всі хто мене любив. Мої батьки, дружина, родичі. Але більше немає сил терпіти», - йдеться у записці волейболіста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: