Жінка, яка звинуватила російського боксера у побитті, вимагає багатомільйонної компенсації

Жінка, яка звинуватила російського боксера у побитті, вимагає багатомільйонної компенсації
Джеймі Фронтц

Сергій Ковальов потрапив у серйозний скандал

Жінка, яка раніше звинуватила колишнього чемпіона світу в напівважкій вазі (до 79,4 кг) росіянина Сергія Ковальова (32-3-1, 28 КО) у побитті, збирається отримати від боксера солідну фінансову компенсацію.

Принаймні, про це повідомляє TMZ Sports. Потерпілою виявилася Джеймі Фронтц – актриса та модель.

Дама заявляє, що познайомилася з Ковальовим у червні 2018 року на відкритті боксерського залу у Біг Беар (штат Каліфорнія, США). За її словами, росіянин з товаришем простежили за нею до будинку. Нібито Ковальов «вів себе агресивно, наполягав на сексі, повалив на диван, схилився над нею, не даючи можливості втекти».

Актриса наполягає, що дісталося не тільки їй, але і домашньому улюбленцю – собаці. Екс-чемпіон, зі слів жертви, відштовхнув собаку ногою, а потім ще й штовхнув у груди. Потім, нібито, дісталося і дамі – кулаком в обличчя. Фронтц передбачає, що удар був нанесений «з усієї сили».

Потім, як стверджує потерпіла, Ковальов зник з місця злочину, а вона негайно викликала поліцію. Боксер був затриманий, слухання його справи незабаром продовжиться. Росіянину загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Сам Ковальов наполягає на своїй невинності.

Фронтц стверджує, що звернулася у швидку допомогу. Лікарі діагностували у неї зламаний ніс, струс мозку, травми спини та шиї.

Жінка не приховує, що збирається отримати серйозну фінансову компенсацію.

«Проти нього вже порушено кримінальну справу, а я виставлю проти нього позов на суму 8 мільйонів доларів. Правду не приховаєш. Я знаю, як це, отримати кулаком в обличчя від Ковальова. Правда, він був без рукавичок», - заявила Джеймі.

2 лютого у Фріско (штат Техас, США) росіянин спробує повернути звання чемпіона світу за версією WBO – йому належить провести реванш з колумбійцем Елейдером Альваресом (24-0, 12 КО). У серпні 2018-го Ковальов програв йому технічним нокаутом у сьомому раунді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: