Батько Нурмагомедова пообіцяв покарати сина через бійку після бою UFС (відео)

Батько Нурмагомедова пообіцяв покарати сина через бійку після бою UFС (відео)

Сам батько і тренер Нурмагомедова звинуватив свого сина в порушенні дисципліни

Батько російського чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова Абдулманап розкритикував свого сина за спровоковану масову бійку після бою з ірландцем Конором Макгрегором.

За його словами, Хабіба чекає «більш жорстке покарання, ніж від керівництва UFC».

За словами Нурмагомедова-старшого, спортсмен не повинен дозволяти собі піддаватися емоціям і проявляти ненависть поза рингом.

«Для Хабіба будуть найжорсткіші санкції. Буду ставитися до нього в цьому плані дуже жорстко. Я ж попереджав, для мене на першому місці повинна бути дисципліна. У октагоні ти робиш все, що хочеш. А за межами - це межа цивільних людей, де є діти, жінки, інші сторонні люди», - цитує Абдулманапа газета «Известия».

Нагадаємо, в ніч з 6 на 7 жовтня на арені T-Mobile в Лас-Вегасі в межх головного бою на турнірі UFC 229 Хабіб Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Конором Макгрегором задушливим прийомом в середині четвертого раунду.

Після закінчення поєдинку російський боєць вступив в словесну перепалку з представниками команди ірландця, а потім переліз через сітку октагона і стрибнув на них, почавши бійку.

Сам батько і тренер Нурмагомедова звинуватив свого сина в порушенні дисципліни.

«Хабіб кинув в сторону сітки капу - думаю, ви всі бачили. Потім, коли він кинувся, два охоронці були перед ним. Один строго стежив, щоб його не випускали з октагона. Обманним рухом він переліз, стрибнув ногами вперед», - зазначив він.

«Це, звичайно, була межа моїх нервових потрясінь. Все-таки я несу за це відповідальність, це моя команда. Від того, що мене не пустила Америка, я з себе тут відповідальність не знімаю», - заявив він підкреслюючи, що його покарання по відношенню до Хабіба виявиться «набагато жорсткіше, ніж від керівництва UFC».

На спеціальній прес-конференції після бою глава UFC Дена Вайт заявив, що до закінчення розслідування, яке веде Атлетична комісія Невади, Хабіб не отримає грошової винагороди за поєдинок. Нурмагомедов повинен отримати за бій не менше $ 2 млн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: