Шевченко: Зі Словаччиною хочемо зіграти добре для себе і своїх уболівальників (відео)

Шевченко: Зі Словаччиною хочемо зіграти добре для себе і своїх уболівальників (відео)
Андрій Шевченко та Євген Коноплянка

Головний тренер збірної України - про майбутній матч проти Словаччини в Лізі націй

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференцію напередодні матчу зі Словаччиною в Лізі націй.

Наставник «синьо-жовтих» запевнив, що розраховує на дебютантів збірної у матчі проти Словаччини та Туреччини.

Про новачків і мотивацію на матч

«У нас на порядку денному два матчі. Так, викликані нові гравці. Не виключено, хтось із них вийде на поле проти Словаччини. Ми обговоримо сьогодні ввечері план на гру та визначимо склад. На новачків ми також розраховуємо. Не виключено, хтось із них візьму участь у матчі», - зазначив він.

«Мотивація перемогти є завжди, тим більш із таким хорошим суперником. Словаччина потребує перемоги, це хороша команда. Ми мотивовані, хочемо показати хороший футбол. Хоча ми й вирішили задачу в групі Ліги націй, для нас важливо зіграти добре для вболівальників та для нашої впевненості», - додав Шевченко.

Про травму Василя Кравця

«Поки не плануємо. Ми завжди так намагаємося збалансувати склад, щоб було ким замінити травмованих. Я сподіваюся, що більше не буде втрат. Мабуть, не будемо нікого більше викликати», - сказав тренер.

Про матч

«Хотілося б зіграти більш невимушено. Але це буде залежати й від збірної Словаччини, вона дуже мотивована, має сильний склад. Нас очікує важкий матч. Ми втратили декількох гравців, викликали чотирьох новачків. Можливо, хтось завтра уперше зіграє за збірну. Дуже важливо, щоб ті новачки, які завтра вийдуть на поле, правильно поставилися до цієї події, влилися в нашу систему колективної гри та зробили певний внесок у підсумковий результат. Для нас, повторюся, матч принциповий. Важливо показати хороший рівень гри», - заявив Шевченко.

Про зміни на тренерському містку збірної Словаччини

«Ян Козак - успішний фахівець, який створив хорошу команду. Але зараз прийшов новий тренер, тому в збірної Словаччини буде додаткова мотивація. За такий короткий термін важко щось кардинально змінити. Словаччина завжди вирізнялася хорошими командними діями та мала індивідуально сильних гравців», - підкреслив Шевченко.

Відео: «Главком»

Як відомо, 16 листопада збірна України в межах Ліги націй зіграє з командою Словаччини.

Цей поєдинок довірено розсудити бригаді арбітрів з Чорногорії.

Раніше стало відомо, що Мар’ян Швед та Андрій Борячук переведені головним тренером збірної України Андрієм Шевченком із резервного списку до основної команди.

За матеріалами ffu.ua

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: