У мережу злили частину презентації Apple

У мережу злили частину презентації Apple
Apple представила новий планшет iPad Pro 18 березня

Ймовірно повноцінна презентація пристрою повинна була відбутися в березні 2020 року, проте її скасували через пандемію коронавіруса

Інсайдер Джон Проссер (Jon Prosser) опублікував частину презентації Apple, на якій повинні були представити новий iPad Pro.

Пізніше він видалив запис зі словами, що ці матеріали були «тільки для внутрішнього використання».

На злитих в мережу кадрах, які доступні в Telegram-каналі Alex.Chuck, видно уривок презентації Apple з описом пристрою лідара.

Ймовірно, повноцінна презентація пристрою повинна була відбутися в березні 2020 року, проте її скасували через пандемію коронавіруса.

«Хоча презентація і виглядає на 100% натуральною та дійсно схожою на те, що повинна була бути на заході, вона призначалася для внутрішнього використання, і я не повинен був її публікувати. Моя вина, хлопці», - написав Проссер після того, як видалив оригінальний пост.

Apple представила новий планшет iPad Pro 18 березня. Він отримав новий процесор A12Z Bionic з системою Neural Engine, а також подвійну камеру зі сканером LiDAR для точного вимірювання глибини простору.

Вартість iPad Pro з діагоналлю 11 дюймів починається від 870$, топова версія планшета з 12,9-дюймовою діагоналлю, одним терабайтом пам'яті і стільниковим модулем коштуватиме близько 1810$.

Як повідомлялося, Apple і Google створять систему, яка зможе відстежувати контакти хворих на коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: