Чергове відео з НЛО: військові підтвердили його справжність

Чергове відео з НЛО: військові підтвердили його справжність
НЛО неподалік Сан-Дієго, США

Пентагон підтвердив, що відео, зняте літаком військово-морських сил, справжнє

Міністерство оборони США підтвердило, що відео 2019 року, зняте літаком військово-морських сил неподалік Сан-Дієго, справжнє. На кадрах зафіксовано «невизначений летючий об'єкт».

Нещодавно це відео опублікував режисер Джеремі Корбелл. У ньому НЛО рухається незвичною траєкторіє та зникає у воді біля узбережжя Каліфорнії. За словами режисера, відео було зняте у липні 2019 року літаком ВМС.

Міністерство оборони підтвердило, що ролик був записаний військово-морськими силами, і заявило, що він буде досліджений експертами Пентагону по невпізнаних повітряних явищах, створеною минулого року.

Відео було опубліковано за кілька днів до того, як з'явилося інтерв'ю з двома колишніми пілотами ВМС, які згадували, що їх відправили досліджувати «кілька аномальних літальних апаратів». НЛО знизилися на рекордну висоту менш ніж за секунду. Інцидент також стався у Сан-Дієго у 2004 році.

Колишній президент США Барак Обама розповів в ефірі The Late , що у засекречених архівах Пентагону є фото- та відеоматеріали з так званими літаючими тарілками. За словами політика, їх принцип руху поки залишається не до кінця зрозумілим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: