«Даже жрать не возят». Окупант поскаржився матері на погане забезпечення (аудіо)

«Даже жрать не возят». Окупант поскаржився матері на погане забезпечення (аудіо)
Російські окупанти скаржаться рідним на погане забезпечення
фото з відкритих джерел

Окупант у телефонній розмові поскаржився матері, що залишився навіть без чобіт

Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило перехоплення телефонної розмови російського окупанта, який наразі воює в Україні, з його матір’ю. Військовослужбовець держави-агресорки скаржиться на погане забезпечення, в той час, як у військових ЗСУ «усе є».

Військовослужбовець окупаційної армії розповів матері про перевагу ЗСУ над армією РФ. Окупант бідкається, що зашився навіть без чобіт, коли довелося тікати під час артилерійського обстрілу з боку українських військових.

«Не все так просто, мамо. У них все є, а у нас нічого. У нас навіть жерти не возять», – сказав він.

Мати окупанта також розповіла про ув’язнених із тюрем, які пішли воювати проти України.

Нагадаємо, раніше розвідка оприлюднила запис розмови, у якій рашист поскаржився у розмові з родичкою, що на фронті більше втрат серед особового складу, ніж перемог. Також росіянин жаліється, що на передовій не вистачає речей, які чомусь не надсилають з РФ. Розмову окупанта оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

До слова, триває 251 доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні Сил оборони України на окремих напрямках, не припиняє ведення наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Ворог продовжує обстріли підрозділів Сил оборони вздовж лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання рубежів на окремих напрямках та веде повітряну розвідку.

Читайте також: Оборона України. Ситуація в регіонах станом на 1 листопада

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: