Депутат Держдуми прямо погрожує ядерним ударом двом державам (відео)

Депутат Держдуми прямо погрожує ядерним ударом двом державам (відео)
Андрій Гурульов
скріншот з відео

Російський політик пояснив, чому Україна не буде ціллю для ядерної зброї РФ

Депутат держдуми РФ Андрій Гурульов видав чергову заяву з погрозами у бік союзників України. Цього разу дісталося Німеччині, якій чоловік прямо пригрозив ядерною війною. Про це йдеться у відео, яке було опубліковано на офіційній сторінці Гурульова у телеграм.

«Байден розмірковує про застосування нами ядерної зброї, говорить про наслідки для Росії. Аналітики у них начебто непогані, але вони про що говорять, що ми застосуємо ядерну зброю на Україну? Україна тут нецікава, нам там ще жити, зовсім інші цілі будуть», – ошелешив Гурульов усіх присутніх на передачі пропагандистки Симоньян.

Після цього політик пішов далі, і став прямо погрожувати Німеччині та Великій Британії:

«Задоволений ситий німецький бюргер, у якого вже починає мерзнути д*па, повинен чітко розуміти, що якщо по Берліну буде завдано удару, то це викличе повний хаос у всій державі і його кончину. Якщо Байден говорить про наслідки, то які вони будуть, коли ми Британські острови перетворимо на марсіанську пустелю тактичною оперативною зброєю без ядерного потенціалу? Як вони свою 5-у статтю приймуть, якщо від держави, яку треба б захистити, нічого не залишиться?».

Нагадаємо, президент США Джо Байден днями застеріг президента РФ Володимира Путіна від застосування хімічної або ядерної зброї в Україні.

Тим часом те, що Байден заговорив про ядерний удар – поганий знак для світу.

Як відомо, країна-терористка РФ не раз відверто погрожувала світові застосуванням ядерної зброї. Сам кремлівський диктатор заявляв, що ядерна війна ніколи не має бути розв'язана і що у ній не може бути переможців. Та ми пам'ятаємо його заяви про те, що РФ ні на кого нападати не збирається і не буде воювати з Україною, зроблені напередодні повномасштабного вторгнення. Довіряти словам рашистів не варто.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: